Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ekim 2017 19:24

Savcıyı vuran polis ile eşi tutuklandı

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner’i makamında vuran polis memuru ile katibe eşi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Savcıyı vuran polis ile eşi tutuklandı
savcılık,,polis,

Korkuteli Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner’i dün saat 15.00 sıralarında izin nedeniyle makamında vuran polis memuru Turgut A. ile eşi Şerife A. emniyetteki işlemlerin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Korkuteli Adliyesine getirildi. Adliyeye ilk olarak Şerife A. getirilirken, hastanede sağlık raporu alınan polis memuru Turgut A. adliye binasına arka girişten alındı. Turgut A. ve eşi Şerife A., Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Hakim karşısına çıkan Turgut A., susma hakkını kullanıp pişman olduğunu söyledi. Eşi Şerife A. ise izin konusundaki anlaşmazlığı detaylı olarak anlattı. Mahkeme sonunda polis memuru Turgut A. kasten adam öldürmeye teşebbüs, eşi Şerife A. Da adam öldürmeye teşebbüs yardım ve yataklık suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay
Korkuteli Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, dün makam odasında aynı adliyede çalışan zabıt katibesi Şerife A.'nın İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru eşi Turgut A. tarafından beylik tabancasıyla vurularak ağır yaralanmış, hava ambulansıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine getirilmişti.
Olayla ilgili Turgut A. ile eşi Şerife A. gözaltına alınmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...