Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Şubat 2016 14:49

Şehidin son mesajı 'ölmezsek geliriz' oldu

Cizre'de PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan Vedat Dolançay'ın çatışma olmadan saatler önce Bodrum'daki arkadaşına gönderdiği mesaj yürekleri dağladı.

Şehidin son mesajı 'ölmezsek geliriz' oldu
şehit, son mesaj,

Askere gitmeden önce Bodrum’da çalışan şehit Vedat Dolançay'ın şehadet şerbeti içmeden birkaç saat önce Bodrum'daki arkadaşı ile mesajlaştığı ortaya çıktı. Arkadaşına "Ölmezsek geleceğiz inşallah" yazan Şehit Dolançay, "Az kaldı kardeşim ölmezsek geleceğiz beni sabırsızlıkla bekliyor musun" yazdığı, arkadaşı Uğur Arslan'ın da 'Aynen kardeşim gel bir an önce" şeklinde cevap yazdığı ortaya çıktı.
Şehit düşen Dolançay’ın arkadaşı Arslan arkadaşının şehit haberinden sonra sosyal medyada yazışmalarını paylaştı. Paylaşımına not da düşen Arslan, “Daha bugün konuştuk be güzel insan seni çok özleyeceğim be kardeşim seni ömrüm boyunca unutmayacağım. Şehitler ölmez vatan bölünmez kardeşim benim. Mekanın cennet olsun bu gözyaşlarımla onları sevindiriyorum ama dayanamıyorum. Onları yine yenicem kardeşim. Sen istedin bir daha yenicem çok özleyeceğim seni ucha abi deyişini seni çok özleyeceğim kahrolsun PKK şehitler ölmez vatan bölünmez nurlar içinde yat kardeşim” yazdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...