Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2016 12:15

Şehit ateşi Ünye'ye düştü

Van Hacıbekir Mahallesi’nde yola döşenen el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracı geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen evli ve üç çocuk babası polis memuru Osman Bodur'un Ünye’deki ailesine acı haber verildi.

Şehit ateşi Ünye'ye düştü
Giresun, Ünye

Aslen Giresunlu olan ve daha önce Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde görev yapan Polis Memuru Osman Bodur, 2 yıldır görev yaptığı Van’da meydana gelen patlama sonucu şehit oldu. Giresun Eynesil doğumlu olan ve son olarak Çaybaşı İlçe Emniyet Amirliği’nde görev yaparken şark görevi için Van’a tayin olan Polis Memuru 45 yaşındaki Osman Bodur, Van Hacıbekir Mahallesi’nde yola döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) zırhlı polis aracı geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düştü.  Evli ve üç çocuk babası olan Şehidin Ünye’deki TOKİ Konutlarında ikamet eden ailesine acı haberi Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler verdi.
Acı haberinin ailesine verilmesinden sonra ailenin oturduğu apartman Türk bayrakları ile donatıldı. Acı haberi veren polisler, şehidin eşi Fatma Bodur ve çocuklarını teselli etmeye çalıştı.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...