Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2016 13:34

Şehit polisin evi bayraklarla donatıldı

İdil ilçesinde, PKK'lı teröristlerce önceden yola döşenen patlayıcının 1 Şubat'ta zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatılmasıyla 2 arkadaşı ile birlikte yaralanan polis Tayfun Yüce (25), tedavi gördüğü GATA’da yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu. Çevik kuvvette görevli polis memuru Tayfun Yüce’nin Adana’nın Ceyhan ilçesindeki baba ocağı yasa büründü.

Şehit polisin evi bayraklarla donatıldı
tayfun yüce

Emek Mahallesi'ndeki baba ocağına şehit haberini amcası Nazım Yüce verdi. Baba Tahir Yüce ve anne Elif Yüce oğullarının şehit olduğu haberiyle yıkıldı. Eve Türk bayrakları asılırken Tayfun Yüce’nin şehit olduğu haberini alan yakınları ve komşuları gelerek aileye baş sağlığında bulundu. Şehit polisin cenazesini almak üzere baba Tahir Yüce Ankara’ya gitti. İkinci görev yeri Şırnak olan Yüce, burada 1 yıl görev yaptı.
Öğretmen Nursin Güven ile nişanlı olan şehit polis Tayfun Yüce’nin Nisan ayında düğün yapmayı kararlaştırdığı öğrenildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...