Tgrt Haber
30 Haziran 2016 21:18

Şehit Uzman Çavuş Şare'nin cenazesi toprağa verildi

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Şare'nin cenazesi, Sakarya'da toprağa verildi.

Şehit Uzman Çavuş Şare'nin cenazesi toprağa verildi
şehit, uzman çavuş,

Mardin'in Derik ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Samet Şare'nin cenazesi, Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde defnedildi.

Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'ndan alınan şehit Şare'nin (24) naaşı, Adapazarı ilçesi Evrenköy Mahallesi'ndeki ağabeyinin evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, Evrenköy Mahallesi Camisi'ne götürüldü.

Burada taziyeleri kabul eden şehidin yakınları, Şare'nin Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak ağladı. Şehidin yeğeni asker üniforması giyerek tabutun başında bekledi. Bu sırada ayakta durmakta güçlük çeken şehidin yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti.

Şehit Şare'nin memleketi Muş'tan gelen annesi Muteber Şare de oğlunun tabutu başında Kürtçe ağıtlar yaktı. Şehidin Muş'tan gelen diğer akrabaları da tabutun yanında gözyaşı döktü.

Kılınan cenaze namazının ardından, mahalle mezarlığına kadar askeri erkan ve vatandaşlarca yürüyüş düzenlendi. Şare'nin cenazesi, Evrenköy Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...