Tgrt Haber
26 Ekim 2016 09:36

Silivri'ye isyan ve firar timi görevlendirildi

Silivri Cezaevi'nde tutuklu binlerce FETÖ zanlısının olası firarına ve isyanlara karşı 24 saat görev yapacak Özel Harekat timi görevlendirildi.

Silivri'ye isyan ve firar timi görevlendirildi
silivri,

İstanbul’da yürütülen FETÖ operasyonlarında tutuklanan binlerce asker, polis, hakim, savcı ve kamu görevlisi Silivri Cezaevi’ne gönderildi.
 
GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
 
FETÖ zanlılarının tutuklu bulunduğu cezaevlerindeki gardiyanların dahi FETÖ üyesi olması isyan ve firara karşı önlemlerin en üst seviyeye çıkarılması gereksinimi doğurdu. Silivri Cezaevi’nde 24 saat aralıksız olarak görev alacak Özel Harekat Timi, olası bir firar veya isyana müdahale edecek. 
 
600 gardiyana soruşturma açıldı
 
Silivri Cezaevin'de FETÖ ihanetini geçtiğimiz 9 Ağustos'ta "Silivri'de 600 FETÖ'cü gardiyan' başlığı ile manşete taşımıştı. FETÖ'nün Silivri Cezaevi’ni üs haline getirdiği 1500 infaz koruma memurundan 600’ü hakkında örgüt ilişkisiyle soruşturma başlattığı ortaya çıkmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...