Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Eylül 2016 02:11

Şırnak Cezaevi’nde yangın, 1 ölü 1 yaralı

Şırnak'ta Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Şırnak T tipi Cezaevi’nde akşam saatlerinde yangın çıktı.

Şırnak Cezaevi’nde yangın, 1 ölü 1 yaralı
şırnak, cezaevi,

Şırnak'ta Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Şırnak T tipi Cezaevi’nde akşam saatlerinde çıkan yangında 1 mahkumun yaşamını yitirdiği, 1 mahkumun da yaralandığı belirtildi. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında 10 infaz koruma memuru da dumandan etkilendi.

Yeşilyurt Mahallesi Rezuk Caddesinde bulunan Şırnak T Tpi Ceza ve İnfaz Kurumu’nda bu akşam saat 19.30 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangına ilk önce cezaevinde görevli infaz koruma memurları müdahale ederken, daha sonra iitfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangında ilk belirlemelere göre 1 mahkum yaşamını yitirirken, 1 mahkum da yaralandı.

Yangına ilk müdahaleyi yapan 10 infaz koruma memuru yoğun dumandan etkilendi. İnfaz koruma memurlarına cezaevine gelen sağlık görevlileri tarafından oksijen verildiği öğrenildi. Cezaeviçevresi güvenlik kordonuna alınırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...