Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2015 13:23

Şırnak'ta çatışma! Operasyon başladı

Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'nde bulunan Damlarcı Üs Bölgesi'ne PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Askerlerin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı.

Şırnak'ta çatışma! Operasyon başladı
şırnak,operasyon,

Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'nde Küpeli ile Kilise dağları arasında bulunan Damlarca Üs Bölgesi'ne PKK'lılar bu sabah saatlerinde PKK'lılar roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Askerlerin de anında karşılık vermesiyle birlikte çatışma çıktı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lılar dağlık alanlara kaçarken, çatışmada ölen ya da yaralanan olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Kaçan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyonlar sürüyor. Atak ve Kobra tipi helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları ateş altına aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...