Tgrt Haber
04 Ağustos 2015 10:19

Şırnak'tan acı haber! 3 asker şehit

Şırnak'ta yola döşenen el yapımı mayının patlaması sonucu şehit olanların sayısı 3'e yükselirken, yaralıların ise tedavileri sürüyor.

Şırnak'tan acı haber! 3 asker şehit
şırnak, asker, şehit, pkk,

Şırnak'ın merkeze bağlı Milli Jandarma Karakolu'nda göreli askerlerin sabah yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehitlerin sayısı 3'e çıktı. Patlamada bir uzman çavuş, bir er ve bir korucu şehit olurken, bir er ile bir korucu da yaralandı. Yaralıların tedavisi sürüyor.Şırnak ile Balveren Beldesi arasındaki yolda, askerlerin yol kontrolü yaptığı sırada patlama meydana geldi. Şırnak'a 7 kilometre mesafede bulunan Balveren Beldesi ile kent merkezi arasında, araçların geçtiği karayolunda her gün yapılan standart yol kontrollerini gerçekleştiren asker ve köy korucularının geçtiği sırada, saat 08.00 sıralarında önceden PKK'lılarca yola döşenen el yapımı mayın, uzaktan kumanda ile patlatıldı. Meydana gelen patlamada, bir uzman çavuş, bir er ve bir korucu şehit olurken, bir er ile bir korucu da yaralandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...