Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ekim 2016 11:11

Sivas'ta deprem oldu

Sivas'ta 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sivas'ta deprem oldu
son depremler,sivas,deprem,sivasta deprem mi oldu,sivasta son depremler,

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezinden edinilen bilgiye göre, Sivas'ın Zara ilçesine bağlı Düzceli köyü yakınlarında saat 08.56 sıralarında yerin 5 kilometre altında 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.
SON DEPREMLER
Bursa'nın Mustafakemalpaşa​ ilçesinde saat 00.04'te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte depremle ilgili son dakika haberler...
Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde saat 00.04'te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin tespitine göre, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde saat 00.04'te 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sivas'ta deprem oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...