Tgrt Haber
22 Mart 2018 10:51

Sivas'taki katliamın detayları kan dondurdu

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Ortaköy'de kız isteme mevzusu nedeniyle aralarında husumet olduğu iddia edilen şahıs ilk önce istediği kızın annesini, babasını ağabeyini öldürdü, köyden kaçmak isterken de otomobilini almaya çalıştığı arkadaşını ve babasını da katletti. Olayın detayları kan dondurdu...

Sivas'taki katliamın detayları kan dondurdu
sivas,cinayet,haberler,katliam

Olay akşam saat 20.00 sıralarında ilçeye bağlı Ortaköy'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre köyde yaşayan Fırat Y. aralarında kız isteme mevzusu nedeniyle husumet bulunan Fırat Y. Esen ailesinin yaşadığı evi av tüfeği ile basarak evde bulunan İbrahim Esen ile eşi Cennet ve oğlu Tarık Esen'e (50) ateş açarak öldürdü. Bu sırada evde bulunan ailenin 4 yaşındaki torunu Cennet evde saklandı. Cinayetleri gören küçük kız durumu annesine söyledi. Anne ise durumu jandarma ekiplerine haber verdi. 

Otomobili alamayınca baba ile oğlunu da öldürdü 
Esen ailesini katleden saldırgan olay yerinden uzaklaştıktan sonra köydeki bakkal dükkanına geldi. Köyden kaçmak isteyen şahıs burada dükkan sahibi Celal Koray ile oğlu Taylan Koray'dan otomobillerini istedi. Otomobili alamayınca alkollü olduğu iddia edilen Fırat Y. aynı av tüfeğiyle baba ile oğluna da ateş açarak öldürdü. da av tüfeği ile ateş açtı. Daha sonra zanlı bakkal sahibi Celal Koray'ın otomobiliyle kaçtı. 

360 kilometre sonra yakalandı 
Olay yerine gelen jandarma ekipleri köyde güvenlik önlemi aldı. Evlerinde saldırıya uğrayan İbrahim Esen, eşi Cennet ve oğulları Tarık Esen'in cesetleri ile bakkalda öldürülen Celal ve Taylan Koray'ın cesetleri inceleme sonrası Şarkışla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öldürdüğü bakkal dükkanı sahibi Celal Koray'ın otomobilini alan şüpheli kaçtığı köyden 360 kilometre sonra Kahramanmaraş il sınırları içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin Adana nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor. 


5 kişiyi öldüren cani, Kahramanmaraş’ta yakalandı 
“Bakkalı ve oğlunu kendisine alkol vermediği için öldürmüş” 
Aynı aileden 3 kişiyi katleden Fırat Yurdakul, mahalle bulunan mahalle bakalı Celal Kolar’ın işyerine gelerek alkol istedi. Celal Kolar, Fırat Yurdakul’un taleplerini geri çevirerek işyerinden çıkmasını istedi. Bunun üzerine Fırat Yurdakul yanında bulunan tüfekle Celal Kolar ve oğlu Taylan Kolar’a kuşun yağdırdı. Celal Kolar ve oğlu Taylan Kolar’da aldığı kurşun yarasıyla olay yerinde hayatını kaybederken Fırat Yurdakul, bakkala ait 58 SC 782 plakalı otomobilinin bagajını alkol şişeleriyle doldurdu. Bakkalın kasasında bulunan nakit parayı da gasp eden cani, otomobille yola çıktı. Kayseri üzerinden Kahramanmaraş’a gelen katil zanlısı, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Nöbetçi Müdürü Sebahattin Poçulu’nun yönettiği operasyonla çevre yolunda otomobilin lastiklerine ateş edilerek durduruldu. Gözaltına alınan katil zanlısı ekip aracına konurken, polis ekipleri tarafından otomobilde yapılan aramada suç aleti tüfek bagajda bulundu. 

“Sevdiğim için yaptım” 
Gözaltına alınan katil zanlısı Furat Yurdakul ekip aracına konurken İHA muhabirine, “Sevdiğim için yaptım. Çok seviyorum. Benim kıymetimi bilmeseler de ben seviyorum. 30 sene yatar çıkar gene severim. İster beklesin ister beklemesin. Ben seviyorum” dedi.  Katil zanlısı Necip Fazıl Şehir Hastanesinde alınan sağlık raporunun ardından Sivas’a gönderilmek üzere jandarma ekiplerine teslim edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...