Tgrt Haber
10 Ağustos 2018 13:59

Son dakika... CHP'de MYK revizyonu

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu yeniledi. İşte partinin yeni a takımı...

Son dakika... CHP'de MYK revizyonu
chp

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Merkez Yönetim Kurulu, Parti Meclisi'nde görev değişiklikleri oldu. Ekonomi politikaları- Parti sözcüsü Faik Öztrak, oldu.

ÖNEMLİ İSİMLER LİSTE DIŞINDA KALDI

Haluk Koç, Bülent Tezcan, Öztürk Yılmaz, Tekin Bingöl, Çetin Osman Budak ise artık MYK'da yer almayacak.

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Parti Meclisi'nde yer alan isimler şu şekilde:

"AR-GE Bilim yönetim ve kültür platformu Fethi Açıkel, Basınla ilişkiler ve kurumsal iletişim Tuncay Özkan, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Onursal Adıgüzel, Dış İlişkiler Ünal Çeviköz, Doğa Hakları Gülizar Biçer Karaca, Eğitim Politikaları Yıldırım Kaya, Ekonomi Politikaları- Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Gençlik Politikaları Yunus Emre, Halkla İlişkiler Gamze Akkuş İlgezdi, Hukuk Politikaları Muharrem Erkek, İdari ve Mali İşler Bülent Kuşoğlu, İnsan Hakları Gökçe Gökçen, İşçi Sendikaları- Meslek Kuruluşları ve Sivil Toplum Örgütleri Veli Ağbaba, İşveren Sendikaları/ Kuruluşları- Esnaf Odaları ve Sosyal Politikalar Aykut Erdoğdu, Kadın Politikaları Lale Karabıyık, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimleri Oğuz Kaan Salıcı, Tarım Politiları ve Tarım Örgütleri Orhan Sarıbal, Yerel Yönetim Politikaları Seyit Torun, Genel Sekreter M.Akif Hamzaçebi. "

'GÖNÜL KOYMAM' DİYEN TEZCAN'A DA KESİK

Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, yeni MYK'de yer almadı. Tezcan, 24 Haziran seçimlerinin ardından parti içi muhalefetin en çok eleştirdiği isinmler arasındaydı. Kılıçdaroğlu tarafından MYK'den çıkarılacağı yönündeki soruya ise "Sayın Genel Başkan çok nazik bir siyasetçidir, çalıştığı arkadaşlarına güvenir. Altı yıldır beraber çalışıyorum, altı yıl sonra “Biraz kenarda dur” derse “Yanlış yaptı” demem, gönül koymam mümkün değildir." diye yanıt vermişti.

Son dakika... CHP'de MYK revizyonu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...