Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2018 10:17

Genelkurmay Başkanı Org. Akar'dan terörle mücadele açıklaması

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, terörle mücadeleye ilişkin yaptığı açıklamada, "Belli bir noktaya gelindi. Gayretimiz son teröristi etkisiz hale getirerek bu işi bitirmek. FETÖ üyelerinden temizlendikçe güçlendiğimizi görüyoruz. TSK, bundan önceki dönemden çok daha fazla görevi başarıyla yerine getirdi." dedi

Genelkurmay Başkanı Org. Akar'dan terörle mücadele açıklaması
akar

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, terörle mücadele ile ilgili olarak, "Belli bir noktaya gelindi. Gayretimiz son teröristi etkisiz hale getirerek bu işi bitirmek." ifadelerini kullandı.

Akar, "FETÖ üyelerinden temizlendikçe güçlendiğimizi görüyoruz. TSK, bundan önceki dönemden çok daha fazla görevi başarıyla yerine getirdi." dedi.

"Akdeniz'de, Ege'de bir görev olursa, vatanımız, milletimiz için gözümüzü kırpmadan yerine getiririz." diyen Akar, "Kimsenin yanlış hesap yapmaması lazım." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...