Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ekim 2014 16:56

İstanbul Kasımpaşa'da silahlı kavga, 3 yaralı

İstanbul Kasımpaşa'da iki aile arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu 3 kişi yaralandı

İstanbul Kasımpaşa'da silahlı kavga, 3 yaralı
istanbul,kasımpaşa,silahlı kavga,

Beyoğlu'da, iki aile arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kasımpaşa İplikçi Fırın Caddesi'nde, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki aile arasında kavga çıktı. Pompalı tüfekle Mehmet Özdemir'e ait eve gelen E.U. bahçe kapısından karşısına çıkan ev sahibinin üzerine ateş açtı.
Tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan Özdemir ile Halide Coşar ve Ömer Özdemir, komşuları çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bir süre önce cezaevinden tahliye olduğu öğrenilen E.U ile kavgaya karışan kardeşi A.U. olay yerinden kaçtı.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerini emniyet şeridiyle kapatarak inceleme yaptı. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, 2 zanlıyı bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...