Tgrt Haber
05 Mart 2015 15:25

Baraj gölü faciası, 2 ölü

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde, bir firmaya ait hidroelektrik santralinde görevli iki kişi boğularak hayatını kaybetti. Güvenlik görevlisi ve elektrik teknisyeninin cesetleri dalgıçlar tarafından çıkarıldı.

Baraj gölü faciası, 2 ölü
baraj, facia

Edinilen bilgiye göre, olay, Yeşilyurt Mahallesi Çınargeçiti mevkisinde özel bir şirkete ait hidroelektrik santralinde meydana geldi. Güvenlik görevlisi Mehmet Öksüz (49) ile elektrik teknisyeni Mustafa Gök’ün (49) vardiya değişimi sırasında ortadan kaybolduğu anlaşıldı. Santral çevresinde yapılan arama çalışmaları kapsamında kaybolan iki kişinin kıyafetleri baraj göleti yanında bulundu. Bu kapsamda arama ve kurtarma ekiplerinden yardım talep edildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı dalgıçların suda yaptığı aramada, iki kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Gök ve Öksüz’ün cenazesi, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...