Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2015 15:22

Barakada bulunan yanmış ceset 17 yaşındaki Furkan’a ait

Üsküdar’da bir barakada çıkan yangın sonrası bulunan cesedin yapılan DNA testiyle 17 gündür kayıp olan 18 yaşındaki Furkan Şengül’e ait olduğu tespit edildi.

Barakada bulunan yanmış ceset 17 yaşındaki Furkan’a ait
Furkan Şengü, üsküdar yanmış ceset

Üsküdar’da 17 Şubat tarihinde bir barakada çıkan yangında, kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulunmuştu. Yanan barakanın bulunduğu Küplüce Mahallesi’nde oturan 17 gündür kayıp olan 18 yaşındaki Furkan Şengül’ün babası Recep Şengül, cesedin kayıp olan oğluna ait olabileceğini düşünerek, DNA testi için başvuruda bulundu. DNA testi sonuçlarının açıklanmasıyla, cesedin Furkan Şengül’e ait olduğu ortaya çıktı.
Şengül’ün yanan cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Talihsiz gencin cenazesi Kirazlıtepe Merkez Cami’inde öğle namazına müteakiben düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Tören’e talihsiz gencin yakınları, arkadaşları ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldı. Cenaze kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu Mezarlığına defnedildi.
“OĞLUMUN KATİLLERİNİ BULUN”
Acılı baba, oğlunun katillerinin bulunmasını istediğini belirterek, “Oğlumun katillerinin bulunmasını istiyorum. Herkesin evladı benim evladım. Ben herkesin arkasındayım, yeter ki benim arkamda olsunlar. Ben yanmışım, kimse yanmasın. Ben devletimden, başbakanlarımdan, devlet memurlarımdan bunun bulunmasını istiyorum. Yalnız arkadaşlar, hepinizin evladı var, mutlaka evladınıza sahip çıkın, onlarda yanmasınlar.Kirazlıtepe’nin durumu kötü,kötüye gidiyor arkadaşlar” dedi.
Cesedin oğlunun olup olmadığını öğrenmek isteyen acılı baba DNA testiyle yıkıldı. Baba Şengül, “DNA testi yaptırdım. Benim evladım olarak çıkıyor. Belediyemizin koyduğu konteynırda dört kişi varmış, biri yanarak dışarı çıkamamış. İçinde yanmış, itfaiye söndürmüş, içinden bir ceset çıkmış. Kısmette benim evladımmış. Kimse yanmasın arkadaşlar, evlatlarınıza sahip çıkın.”dedi
Polisin olayla ilgili soruşturması ise sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...