Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2015 01:19

Bolu’da feci kaza, 2 ölü 4 yaralı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde otomobilin TIR’a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Bolu’da feci kaza, 2 ölü 4 yaralı
bolu, kaza,

Edinilen bilgiye göre kaza, Mudurnu’nun Taşkesti beldesi ile Sakarya il sınırında arasında bulunan Dokurcan mevkiinde meydana geldi. Sakarya istikametine giden Mehmet Yılmaz yönetimindeki 54 E 0665 plakalı Otomobil önünde seyreden Ali İhsan Erdem yönetimindeki 41 KC 250 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kaza sonrasında olay yerinde can pazarı yaşanırken, otomobilde bulunan Fadime Günbatı ve Emine Yılmaz hayatı kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Mehmet Yılmaz, otomobilde bulunan 6 yaşındaki Bilal Yılmaz ve 4 yaşındaki Elif Yılmaz yaralandı. Yaralılar İzzet Baysal eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde g tedavi altına alındılar. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...