Tgrt Haber
21 Nisan 2015 11:10

Bu söylenti ortalığı karıştırdı!

İstanbul’da Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden DHKP-C’li teröristlerden Şafak Yayla’nın Giresun'daki mezarını ziyaret için İstanbul’dan grupların geldiği yönündeki söylenti üzerine tepki yürüyüşü düzenlendi.

Bu söylenti ortalığı karıştırdı!
Şafak Yayla, terörist, mezar, Giresun, Sabah,DHKP-C,Giresun,Twitter,Atatürk,İstanbul

Akşam saatlerinde İnönü Caddesi'nde toplanan yaklaşık 100 kişi, Türk Bayrağı açarak yürüyüşe geçti. Gazi Caddesinden Depboy mevkiine, oradan da Atatürk Meydanı'na kadar terör örgütü aleyhine slogan atarak yürüyen grup, otobüslerle geldiği iddia edilenleri beklemek istedi. Ancak grup, polisin böyle bir durumun söz konusu olmadığını söylemesi sonrasında dağıldı.
Bu arada, twitter'daki bir hesaptan mezar ziyareti yapıldığı belirtilerek fotoğraflara yer verildi. 
Cumartesi günü İstanbul’dan gelen 53 kişi, Şafak Yayla’nın Çanakçı’nın Karabörk Köyü'ndeki mezarını ziyaret etmek istemiş ancak polis buna izin vermemişti. Yaklaşık 3 saat otobüs içinde bekleyen, ardından da dışarı çıkarak slogan atmaya başlayan grup, polisle tartıştıktan sonra gözaltına alınmış, sabah saatlerinden serbest bırakılarak emniyet kontrolünde İstanbul’a götürülmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...