Tgrt Haber
05 Mart 2015 23:42

Bursa-Ankara karayolu ulaşıma kapandı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle Bursa-Ankara Karayolu trafiğe kapandı.

Bursa-Ankara karayolu ulaşıma kapandı!
İnegöl heyelan, Bursa Ankara Karayolu

Ankara’dan İnegöl’e seyir halinde olan kamyon karayoluna düşen toprak ve kaya parçalarından kıl payı kurtuldu. Heyelan nedeniyle yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

Bursa-Ankara Karayolu üzeri İnegöl Mezitler bölgesinde, Ankara’dan Bursa’ya geliş istikametinde yolun sağındaki istinad duvarı toprak kayması nedeniyle karayoluna göçtü. İstinad duvarının kopan parçaları ile tonlarca ağırlığındaki kaya parçaları karayolunu kapatırken, esnada yoldan geçen Tuncay Bedir yönetimindeki 16 Y 8725 plakalı kamyon, kaya parçalarından kıl payı kurtuldu.

Heyelan nedeniyle Ankara’dan Bursa istikametine yol tamamen trafiğe kapanırken, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bölge Trafik ekipleri heyelan bölgesinde güvenlik önlemi alırken, Karayolları ekiplerinin müdahalesi ile yolun tek şeridindeki toprak ve kaya parçaları kenara alınarak yol tek şeritli olarak trafiğe açıldı.
Bursa-Ankara karayolu ulaşıma kapandı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...