Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Mart 2015 11:01

Gaziosmanpaşa'da korkutan yangın

Gaziosmanpaşa'da bulunan bir hurda deposunda çıkan yangın paniğe neden olurken, itfaiye ekipleri alevlerin yan taraftaki fabrikalara sıçramasın engellemek için yoğun çaba sarf etti.

Gaziosmanpaşa'da korkutan yangın
gaziosmanpaşa, yangın

Edinilen bilgiye göre, Karayolları Mahallesi Kadir Akdoğan Caddesi üzerinde bulunan bir hurda deposunda sabah saatlerinde bilinmeye bir nedenle yangın çıktı. Deponun atıklarının bulunduğu alanda çıkan yangın, kısa sürede depoyu sardı. Çevrede bulunan vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye erleri, alevlerin yan tarafta bulunan fabrikalara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Alevlere köpük ile müdahale eden ekipler, uzun süren çalışmaların ardından yangını kontrol altına aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...