Tgrt Haber
20 Mart 2015 18:45

Jandarmadan 'kangal' operasyonu

Çorum'da 10 gün önce çalınan ve satılmak için bir evin samanlığında tutulan kangal köpeği jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

Jandarmadan 'kangal' operasyonu
jandarma,

Olay, merkeze bağlı Karapınar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Karapınar köyünde bir çiftlikte yaşayan Erhan Bolat'a ait piyasa değeri 13 bin TL olan Kangal cinsi köpek kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Bunun üzerine köpek sahibi jandarmaya başvurarak şikayetçi oldu. Köpeğin fotoğraf ve belgelerini temin eden Çorum İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yürüttükleri titiz çalışmalar sonucunda çiftlik evinden çalınan köpeği, satılmak üzere saklanan evin samanlığında buldu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Köpeklerine kavuştukları için büyük sevinç yaşayan aile üyeleri, özverili çalışmaları ve konuya gösterdikleri hassasiyet sebebiyle Jandarma personeline teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...