Tgrt Haber
18 Mart 2015 19:08

Ölen mahkum ikinci kez defnedildi

Antalya'nın Alanya ilçesindeki L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hayatını kaybeden ve otopsi için mezardan cenazesi çıkarılan mahkum defnedildi.

Ölen mahkum ikinci kez defnedildi
mahkum,

Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun açık bölümünde rahatsızlanarak hayatını kaybeden ve 3 gün önce defnedildikten sonra otopsi için mezardan çıkarılan mahkum Adem Erdoğan'ın (38) cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Türkler Mahallesi'ndeki Bilaller Mezarlığı'na getirildi. Erdoğan'ın cenazesi, ölmeden önce ailesine söylediği yere dualarla defnedildi. Baba Ali Erdoğan, oğlunun ölümünden sorumlu olan herkesten şikayetçi olacağını söyledi. Zamanında otopsi yapılmamasını da eleştiren baba Erdoğan, "Oğlum hasta olduğu halde ilgisizlikten öldü. Bir de defnedildikten sonra otopsi için mezardan çıkarıldı. Herkesten şikayetçiyim. İzne geldiğinde öldüğünde gömülmek istediği yeri göstermişti. Bu sonradan aklımıza geldi. Otopsi yapılmadan önce dedesinin yanına gömmüştük. İstediği yerine getirdik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...