Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Mart 2015 18:18

Refüjü atladı, karşı şerite geçti, 1 ölü

Başkent'te refüjü geçen otomobilin karşı şeritteki minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Refüjü atladı, karşı şerite geçti, 1 ölü
kaza, ankara,

Kaza, Mamak Caddesi Necmettin Erbakan Kongre Merkezi yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mamak Caddesi üzerinde seyir halinde olan 06 N 6399 plakalı aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Refüjü atlayarak karşı şeride geçen otomobil, bir minibüse çarparak durabildi. Kazada Cebrail Polat adlı kişi hayatını kaybederken, cesedi olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastane morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle Mamak Caddesi'nde trafik bir süre kontrollü olarak verildi. Kazaya karışan dolmuşun plakalarının vatandaşlar tarafından görülmemesi için diğer dolmuşçular tarafından gazetelerle kapatıldığı görüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...