Tgrt Haber
23 Haziran 2015 18:38

SGK'dan o haberlere yalanlama

SGK, bir personelinin 2013'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve SGK tarafından korunduğu iddiasını yalanladı.

SGK'dan o haberlere yalanlama
sgk, yalanlama,

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer verilen, 2013'de Konya Kulu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü görevi yürüten H.Ç.'nin Kurumsal internet sistemi üzerinden gönderdiği e-postayla dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve SGK Başkanıyla Yönetim Kurulu üyeleri tarafından korunarak Ankara'ya atandığına ilişkin haberleri yalanladı.

Açıklamada şu, ifadelere yer verildi:

"Haber gerçeği yansıtmamakta olup, adı geçen kişinin fiil ve eylemleri hakkında soruşturma yapılmış, soruşturma raporuna istinaden ve Başkanlık Makamının Oluru ile kişi Kulu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü görevinden alınarak, Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şef kadrosuna atanmıştır. Ayrıca Merkez Disiplin Kurulunun kararıyla kişi, Aylıktan Kesme Cezası ile tecziye edilmiştir. Mezkur şahıs eş durumundan aile birliğinin sağlanmasını talep etmesi üzerine, Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şef kadrosuna naklen atanmıştır. Eş durumu tayinlerinin nasıl yapılacağı ilgili mevzuatta belirtilmiş olup, Kurum Başkanının veya Yönetim Kurulunun inisiyatif kullanması söz konusu değildir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...