Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2022 11:26 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 12:07

Son dakika! Türkiye teröristlerin iadesi için harekete geçti

Son dakika haberi: Türkiye aralarında FETÖ'cülerin de olduğu 33 terörist için harekete geçti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “İsveç ve Finlandiya’yla imzalanan mütabakat çerçevesinde teröristlerin iadesi konusunda gerekenleri yapmalarını isteyeceğiz.” dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, İHA
Fotoğraf (AA)
Bekir Bozdağ
Fotoğraf (AA)

Türkiye İnsan Hakları Ve Eşitlik Kurumu tarafından düzenlenen Uluslararası Zirve’ye katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, program sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 maddelik talep listesini NATO'da İsveç ve Finlandiya taraflarına kabul ettirmesinin ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ teröristlerin iadesi için harekete geçileceğini belirtti.

33 TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUBU İÇİN DOSYA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ''İsveç ve Finlandiya’yla imzalanan mütabakat çerçevesinde teröristlerin iadesi konusunda gerekenleri yapmalarını isteyeceğiz'' dedi. Bozdağ, ''Finlandiya'da 6 PKK'lı, 6 FETÖ'cü, İsveç'te 10 FETÖ'cü, 11 PKK'lının dosyaları bekliyor. Mutabakattan sonra bunların iadesi hususunu yeniden yazacağız ve hatırlatacağız'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber, İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...