Tgrt Haber
15 May 2018 16:45

Son dakika... Korkulan oldu! Çatışma başladı...

Filistin Batı Şeria'da göstericiler ve İsrail askerleri karşı karşıya geldi. Sokaklarda göz gözü görmüyor, en az 17 yaralı var. Gazze'de on binlerce insan sınıra doğru yürüyor. Bir yandan da dün yaşamını yitiren 60 kişinin cenaze törenleri düzenleniyor.

Son dakika... Korkulan oldu! Çatışma başladı...
İSRAİL,FİLİSTİN

Gazze sınırına yığınak yapan İsrail ordusu, yeni mevziler inşa ederken bir tank da Reuters tarafından fotoğraflandı. Sabah saatlerinde ise sınırda sirenler çaldı, açıklama yapan İsrail ordusu yanlış alarm verildiğini duyurdu.

ABD, Orta Doğu'da yüksek derecede alarma geçti. Savunma Bakanlığı Pentagon, bölgeyi alev topuna çeviren büyükelçilik hamlesinin ardından Orta Doğu'daki temsilcilikleri korumak amacıyla daha fazla deniz piyadeleri sevk etti. Haaretz gazetesinin haberine göre, söz konusu özel kuvvetler askerleri Mısır, Ürdün ve Lübnan gibi ülkelerde görev alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...