Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2018 21:10

Spor yaparken AirPods'u patladı

Şimdiye kadar birçok akıllı telefonun bataryası nedeniyle patladığını duymuş ve görmüştük. Bu sefer bir Apple ürünü olan AirPods kablosuz kulaklık patladı.

Spor yaparken AirPods'u patladı
gündem,,airpods,

ABD’de bir AirPods kullanıcısı kulaklıklarından bir tanesinin patladığını söyledi. Jason Colon isimli kullanıcı yerel bir haber kanalına röportaj vererek olayı anlattı. Jason Colon, spor yaparken Airpods’unun sağ tarafından beyaz bir duman çıktığını belirtti. Bir egzersiz ekipmanının üzerine bırakıp yardım istemeye giden adam geri döndüğünde kulaklığın tamamen patladığını belirtti.

Yerel televizyon kanalına yaptığı açıklamada, AirPods’un patlama anını görmediğini ancak kızardığını ve alev hasarının görülebildiğini söyledi. Colon, kulaklık o anda kulağında olmadığı için şanslı olduğunu belirterek diğer AirPods sahiplerine de dikkatli olmalarını tavsiye etti.

Daha önce Avustralya’da bir kablosuz kulaklığın uçuş sırasında patladığına dair bir haber yapılmıştı ancak o kulaklığın markası Apple değildi. Bu yaşanan olay AirPods’la ilgili ilk vaka diyebiliriz. Apple’dan bir sözcü iddiayı ciddiye aldıklarını ve bu konuyu araştıracaklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...