Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Şubat 2016 15:50

Sur'da yasak 73'üncü gününde

Sokağa çıkma yasağının 73’üncü gününde devam ettiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çatışmalar bir kez daha şiddetlendi. Bu sabah yaşanan çatışmada 4 askerin yaralandığı ilçeden silah sesleri ve dumanlar yükseliyor.

Sur'da yasak 73'üncü gününde
diyarbakır sur

Diyarbakır’ın etrafı surlarla çevrili merkez 4 ilçesinden biri olan Sur ilçesinde, terör örgütü PKK ve gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) mensuplarının kazdığı hendek ve kurdukları barikatlar yüzünden ilan edilen sokağa çıkma yasağı 73’üncü gününe girdi. Operasyonların tüm hızıyla sürdüğü ilçede, çatışmalar bugün bir kez daha şiddetlendi. Silah seslerinin yankılandığı ve dumanların yükseldiği ilçedeki çatışmalarda 4 asker yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla kaldırıldıkları Diyarbakır Asker Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İlçede çatışmalar sürüyor.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...