Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2015 12:34

Suriyeli çocukların mazgal üzerindeki halleri yürek burktu

Taksim Meydanı’nda geceyi geçirecek bir yer arayan Suriyeli iki çocuk, metronun sıcak hava üfleyen havalandırma mazgalında uyudu. Sokakta buldukları bezi üzerlerine örterek uyuyan iki çocuğun çıkan sıcak havayla ısınmaya çalışması yürek burktu.

Suriyeli çocukların mazgal üzerindeki halleri yürek burktu
suriye, çocuk,

İstanbul’da Suriyeli çocuklar ve sokak çocuklarının uğrak yeri olan Taksim Meydanı’nda iki çocuğun uyumak için seçtiği yer, görenlerin içini sızlattı. Geceyi geçirmek için yer arayan Suriyeli iki çocuk, çareyi Taksim Metrosu’nun sıcak hava üfleyen havalandırma mazgalları üzerinde buldu. Sokaktan buldukları bir bezi havalandırma mazgalları üzerine seren, bir kısmını ise üzerlerine örten çocuklar, çıkan sıcak hava ile ısınmaya çalıştı. Çocukların mazgal üzerindeki görüntüsü yürek burktu.
Sabah saatlerinde iki çocuğun havalandırma ızgarası üzerinde yattığını gören vatandaşlar, çocukların yanına yaklaşarak uyandırmak istedi. Vatandaşların ikazıyla kafalarını kaldıran ve şaşkın şaşkın insanlara bakan çocuklar, yeniden uyumaya devam etti. Bir süre sonra uyanan çocuklar, üzerine yattıkları bezi de alarak meydandan uzaklaştı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...