Tgrt Haber
11 Şubat 2016 15:52

Sürücünün bırakıp kaçtığı yaralı 9 gün sonra öldü

Antalya’nın Alanya ilçesi Dimçayı yolunda meydana gelen kazada ağır yaralanan ve içinde bulunduğu aracın sürücüsü tarafından araçtan indirilip yaralı halde yol kenarına bırakıldığı iddia edilen Süleyman Ergin (32), kaldırıldığı hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti.

Sürücünün bırakıp kaçtığı yaralı 9 gün sonra öldü
sürücü, yaralı,

Kaza, 2 Şubat tarihinde akşam saatlerinde meydana gelmişti. İddiaya göre, Dimçayı yolunda seyir halinde olan H.İ yönetimindeki 07 NFE 11 plakalı otomobil, park halindeki 06 ET 7906 plakalı TIR’ın dorsesine çarptı. Kazada, otomobilde yolcu olan Süleyman Ergin (32) ve 40 yaşındaki Mehmet Topal yaralandı. Kazayı yapan otomobil sürücüsünün ise yaralıları yolun üzerinde bıraktıktan sonra kaçtığı iddia edilmişti. Kazada hafif yaralanan Mehmet Topal, vatandaşlar tarafından özel araçla Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ağır yaralanan Süleyman Ergin ambulansla Alanya Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
Süleyman Ergin tedavi gördüğü hastanede 9 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Kazadan sonra yaralıları yol kenarına bırakıp kaçtığı iddia edilen sürücü H.İ yakalandıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...