Tgrt Haber
21 May 2018 22:38

Survivor'da kim elendi adaya kim veda etti? | Survivor Kim Gitti, SMS sonuçları ÖĞREN

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 4 isim arasından bugün açıklandı. Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Gönüllüler takımından Yağmur Banda, Birsen Bekgöz, Nagihan Karadere ve Damla Can arasından çıktı. Survivor'dan elenen isim kim oldu? Survivor kim elendi SMS oylaması sonuçları açıklandı. Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim kim? haberimizde...

Survivor'da kim elendi adaya kim veda etti? | Survivor Kim Gitti, SMS sonuçları ÖĞREN
survivor kim elendi,survivor veda etti,survivor sms sonuçları,survivor&tt2;da kim elendi,survivor canlı izle,survivor eleme

Survivor 2018 bu hafta kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim kim? Survivor'da kim elendi SMS oylaması sonuçları açıklandı. Acun Ilıcalı merakla beklenen ismi açıkladı. Survivor 2018’de gelmiş geçmiş en büyük ödülü konseyde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Yarışmacılar şaşkına döndü. İstanbul’a 1.5 günlüğüne gitme ödülünü duydukları gibi havalara uçtular. Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim kim? merakla arandı. Survivor yeni bölümde zayıflayanların beraber akşam yemeği yiyecekleri açıklandı.

SONDAKİKA: SURVİVOR'DA BİRSEN ELENDİ

SURVİVORDA ELEME ADAYLARI

Survivor'da ilk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı alan isim Hilmicem oldu. Konseyde en fazla adı çıkan kişi Yağmur olurken ikinci aday olarak Hilmicem, Birsen'in adını verdi.

İkinci dokunulmazlık sonrası ise Damla ve Nagihan'ın adı eşit sayıda çıkınca ikisi birden aday oldu.

Gönüllüler takımı bu hafta potaya dört isim birden çıkardı. Yağmur, Birsen, Nagihan ve Damla eleme potasında. Bu hafta Gönüllüler takımından bir kadın yarışmacı adaya veda edecek.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunlarının kalitesi her geçen gün artmaya devam ediyor. Birleşme partisinin yapılmasının ardından ödüllerde Survivor'ın sonlarına doğru artış göstermeye başladı. Bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan mücadelede iki takım da ödülü kazanmak istiyordu. Ödül hem güzel bir evde zaman geçirmek hem de güzel yiyeceklerle buluşmaktı. Oynanan oyunu rahat bir skorla ünlüler takımı kazandı ve ödülün tadını çıkardılar.

DOKUNULMAZLIK OYUNLARINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununun galibi Ünlüler takımı oldu. Ünlüler farklı galibiyetler 10-3 skorla kazanmayı başardı.

İkinci dokunulmazlıkta ise kazanan taraf yine Ünlüler takımı oldu. Yine 10-3 skorla dokunulmazlığı kazanan Ünlüler takımından bu hafta kimse elenmeyecek.

 Gönüllüler karıştı! 'Kalleşlik' sözü sinirleri gerdi...

Gönüllüler adasında yer yerinden oynuyor. Nagihan ve Anıl gerginliği üst seviyelere tırmanıyor. Bu akşam yayınlanacak bölümde bu anları görebileceksiniz. Fragmanda Anıl ve Nagihan tartışıyor. Adada gerilim artıyor.

 İŞTE SURVİVOR 77.BÖLÜM FRAGMANI

Survivor'da kim elendi adaya kim veda etti? | Survivor Kim Gitti, SMS sonuçları ÖĞREN

 MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Profesyonel Rugby oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusudur. Rugby'nin yanında Crossfit ilede ilgilenen Mustafa Kemal Kurt, bu alandada uluslararası müsabakalarda yer almıştır.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olan Mustafa Kemal Kurt yaşamına İstanbul'da devam etmektedir. Son olarak Survivor 2018'e dahil olması ile adından söz ettiren Mustafa Kemal Kurt, Gönüllüler Takımının iddialı yarışmacılarından biri olacak.

SURVİVOR ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Survivor'da geçen senede sürekli potaları çıkıp adada kalmayı başaran Adem Kılıççı, bu akşam eleme potasında aday. Geçen sene finalde şampiyonluğu Ogeday'a kaptıran Adem Kılıççı bu akşam adada kalabilecek mi? Peki Adem Kılıççı kimdir?

1986 yılında Ağrı'da dünyaya gelen Adem Kılıçcı'nın Türkiye'ye Kafkasya'dan göç etmiş Karapapak Türkleri'nden olduğu biliniyor. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. 2008 yılında yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile yenildi. İngiliz boksör ile yaptığı mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 yılı Yaz Olimpiyatları’na da veda etti.

İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrıldı.

SURVİVOR SAHRA IŞIK KİMDİR?

Survivor 2018'de yarışan Sahra Işık bu akşam potada. Herkes bu akşam kimin eleneceğini merak ediyor. Peki Bu akşam survivorda kim elenecek? Sahra Işık kimdir? İşte detaylar...

SAHRA IŞIK KİMDİR?

1991 yılında dünyaya geldi, aslen Selanik göçmeni bir aileden gelen Sahra Işık, volyebolcu olarak biliniyor. Fenerbahçe’de forma giyerken, bir yandan da modellik kariyeri üzerine çalışmalarda bulundu. 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında 3. olarak dikkatleri çeken ve ülkemizi Malezya’da temsil etti.

Sahra Işık’ın ekranlarla tanışması ise Survivor 2014 oldu. Yarışmanın en iddialı kadın isimlerinden olan Sahra Işık, Turabi Çamkıran ile yakınlığı nedeniyle sık sık eleştirilmişti. 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen "Boksun Yıldızları" adlı yarışmada da yer alan Sahra Işık burada adından sıkça söz ettirmiştir.

Survivor 2018'in kadrosunda yer alan iddialı bir yarışmacı Sahra Işık, yarışmada şu ana kadar topladığı 34 puanla 12. sırada buluyor.

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır.

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. 2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan Wish, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Şu an ise Yuksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve aynı zamanda maceracı bir kişiliğe sahiptir.

BİRSEN BEKGÖZ KİMDİR?

Türkiye rekorları bulunan sporcumuz Birsen Bekgöz hakkında merak edilenler şu şekilde; Birsen Bekgöz, 18 Ekim 1980 tarihinde Almanya’nın Berlin şehrinde doğdu. Enka sporcusu olan Birsen Bekgöz, kısa mesafe koşucusudur. Günümüzde hala Türkiye 4×100 ve 4×400 bayrak takımlarının sırasıyla 44.71 3:29.42’lik dereceleri ve 400 metredeki 52.15’lik bireysel derecesiyle üç Türkiye rekoru sahibidir.

YAĞMUR BANDA KİMDİR?

20 yaşındadır. Lise mezunudur. 12 yaşından beri spor yapmaktadır. 12 yıldır tekvando ile uğraşmaktadır. Türkiye ve Balkan şampiyonluğu vardır. 2014 yılında Avrupa şampiyonluğu vardır. Bu sene Türkiye ikincisi olmuştur.Yağmur Banda, özellikle yüzme dalında başarısı ön plandadır.İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Taekwondo takımında yer almaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...