Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ekim 2018 11:47

Suudi Konsolosluğu konutunda da arama yapılacak

İstanbul'da Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda bugün yeni bir inceleme daha olacak. Polis konsolosluğun ardından konutta da arama yapacak.

Suudi Konsolosluğu konutunda da arama yapılacak
suudi,konsolosluk

Kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için İstanbul Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda bugün bir inceleme daha yapılacak.  Konsoloslukta dün yapılan 9 saati aşkın aramanın ardından bugün konutta da bir arama gerçekleştirilecek. Dünkü aramalar sonucu alınan numunelerden bazı delillere ulaşıldığı iddia ediliyor. 

2 EKİM'DEN BERİ KAYIP

2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girişinin ardından kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili sis perdesi henüz aralanmış değil.

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz önceki gün bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş, olayın soruşturulması çerçevesinde ortak çalışma grubu oluşturulmasının önemini vurgulamışlardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...