Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ekim 2018 15:45

'Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nerede öldürüldüğü tespit edildi' iddiası

Al Jazeera'nin son dakika haberine göre, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nerede öldürüldüğü tespit edildi.

'Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nerede öldürüldüğü tespit edildi' iddiası
cemal kaşıkçı

Son dakika haberi... Dünyaca ünlü haber kanalı Al Jazeera, İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra bir daha haber alınamayan gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili yeni detaylara ulaşıldığını bildiriyor.

Al Jazeera haber kanalı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öldürüldüğünün belirlendiğini duyurdu. Habere göre, soruşturmacılar Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öldürüldüğünü tespit etti.

HABER, SES KAYITLARI VE ARAMALARDA BULUNAN DELİLLERE DAYANDIRILDI

Canlı yayına geçen kanal, cinayetle ilgili yeni detayları ekrana getirdi. Al Jazeera, haberini ses kayıtları ve aramalarda bulunan delillere dayandırdı. Buna göre, Cemal Kaşıkçı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda girdikten sonra çok sayıda kişinin saldırısına uğradı.

Amerikan Washington Post gazetesinde köşe yazarı olan Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'den bu yana kayıp. Suudi vatandaşı olan Kaşıkçı, İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na öğle saatlerinde girdi ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

TRUMP:KESİNLİKLE ÖLMÜŞE BENZİYOR

ABD Başkanı Donald Trump, saatler önce yaptığı açıklamada Kaşıkçı'nın 'kesinlikle ölmüşe benzediğini' belirtip, "Bunun sonuçları ağır olacak" dedi.

Üç ayrı soruşturmanın sonuçlanmasını beklediklerini vurgulayan ABD lideri, "Bu çok üzücü. Çok güçlü bir açıklama yapacağız diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...