Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ekim 2017 09:25

TIR'la çarpışarak ikiye bölünen otomobilden sağ çıktı

Çanakkale'nin Ezine ilçesindeki zincirleme trafik kazasında, bir TIR'la çarpışarak adeta hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı. Kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu kıran kamyonet sürücüsü ile yanındaki kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

TIR'la çarpışarak ikiye bölünen otomobilden sağ çıktı
çanakkale,trafik kazası

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, TIR'la çarpıştıktan  sonra ikiye bölünen Otomobilin sürücüsü ile kazaya karışan kamyonetteki iki kişi  yaralandı.Alınan bilgiye göre, Ezine yönüne giden Ahmet Tezel yönetimindeki  17 SK 598 plakalı otomobil, Ezine-Bayramiç karayolunun 3. kilometresinde karşı  yönden gelen Cahit Çetineri'nin kullandığı 07 MFC 18 plakalı TIR'la çarpıştı. Bu  araçlara çarpmamak için direksiyonu kıran Birol Avcı idaresindeki 17 SE 880  plakalı kamyonet de kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, otomobil sürücüsü Ahmet Tezel ile kamyonette bulunan sürücü  Birol Avcı ve Hülya Avcı yaralandı.

Sağlık ekipleri tarafından Ezine Devlet Hastanesine kaldırılan  yaralılardan Tezel'in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasının  ardından yeniden trafiğe açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...