Tgrt Haber
14 Haziran 2018 12:50

Tavanın sapı gözüne saplandı!

Almanya'da sarhoş halde mutfağa giren adam, dengesini kaybederek tezgahın üzerine düşünce, açıkta duran tavanın metal sapı göz çukuruna saplandı.

Tavanın sapı gözüne saplandı!
Almanya,,Baden-Württemberg,

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde bulunan Karlsruhe'de yaşanan feci kazada, oldukça sarhoş olan 64 yaşındaki adam mutfakta dolaşırken yere kapaklandı ve tavanın sapı gözüne saplandı.

 

Dengesini kaybedip mutfak tezgahına doğru düşen adamın göz çukuruna metal tavanın sapı saplanırken ağır biçimde yaralanan Alman, o halde acil servisi aramayı başardı. Olay yerine kısa süre içerisinde varan hava ambulansı ile hızlı bir şekilde hastaneye kaldırılan adam, bu sayede hayatta kalmayı başardı.

10 cm uzunluğundaki metal sapın adamın göz çukuruna saplanırken şans eseri gözünü ve beynini sıyırarak bunlara zarar vermediği anlaşıldı.

TÜRK DOKTORLAR AMELİYAT ETTİ

Gözünde herhangi bir kayıp olmadan talihsiz kazadan kurtulmayı başaran adamın ameliyatına 2 Türk doktor da girdi. 7 gün hastanede kalan adam, sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...