Tgrt Haber
31 Ağustos 2016 18:31

Terör saldırısına uğrayan Elazığ Emniyet Müdürlüğü taşındı

PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda kullanılamaz hale gelen Elazığ Emniyet Müdürlüğü, FETÖ ile irtibatının tespit edilmesinin ardından kapatılan bir ilkokula taşındı.

Terör saldırısına uğrayan Elazığ Emniyet Müdürlüğü taşındı
elazığ emniyet müdürlüğü, taşınma,

PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda kullanılamaz hale gelen Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatının tespit edilmesinin ardından kapatılan bir ilkokula taşındı.

Kentte, 18 Ağustos'ta teröristlerce bomba yüklü araçla gerçekleştirilen, 3 polisin şehit olduğu, sivillerin de bulunduğu 217 kişinin yaralandığı saldırıda ağır hasar gören İl Emniyet Müdürlüğünün, OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen ilkokul binasına taşınma işlemi tamamlandı.

Okul binasına İl Emniyet Müdürlüğü tabelası asılırken, terör saldırısında hasar gören eski hizmet binasının yerine park yapılacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...