Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Şubat 2016 17:45

Teröristler mühimmatları bakın nereye gizlemiş

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde metruk binalar ve bir ilköğretim okulunun bahçesinde yapılan aramada, terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi.

Teröristler mühimmatları bakın nereye gizlemiş
teröristler, mühimmat,

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, terör örgütünün eylemlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde dün sabah saatlerinde Bismil ilçesi genelindeki başta metruk binalar olmak üzere şüpheli görülen tüm alanlarda ve bir ilköğretim okulunun bahçesinde arama yapıldığı belirtildi. Açıklamada, aramalarda, 2 adet roketatar silahı, 2 adet antipersonel roketatar mühimmatı, 6 adet roketatar sevk motoru, 4 adet roketatar mühimmatı, 2 adet el bombası, 1 adet yangın tüpü içine hazırlanmış el yapımı bomba, 12 adet metal profil içine hazırlanmış el yapımı bomba ve çok sayıda kişisel eşyanın ele geçirildiğine dikkat çekildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...