Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2015 13:24

Teröristlerle çatışmaya giren polise saldırdılar

Tunceli'de polis karakoluna saldırı düzenleyen teröristlerle çatışmaya giren bir polis memuruna çevredeki bir grup saldırdı.

Teröristlerle çatışmaya giren polise saldırdılar
çatışma, polis, saldırı,

Tunceli'nin merkez Moğultay mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu'na dün yapılan saldırı sonrasında çıkan çatışmada, bir terörist öldürüldü, bir terörist, bir vatandaş, iki polis memuru da yaralandı.
Yaralı polis memurlarından Murat Savaş Kale de kaldırıldığı hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.
Çatışmanın ardından çevredeki bir grup, teröristleri etkisiz hale getiren polise tepki gösterdi. Grup, elinde silah bulunan bir polisi tahrik etmek için yoğun çaba gösterirken, o anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Polise, önce sözlü tacizde bulunan grup, daha sonra üzerine yürüdü.
Görüntülerde, polis memurunu ısrarla gruptan uzaklaşmaya çalıştığı görülürken, yaşlı bir vatandaş da araya girerek, polisi korumaya çalıştı. Daha sonra ise grupta bulunan bir kişi, polisin kafasına plastik iskemle fırlattı. Bunun üzerine polis, havaya ateş açtı. Grup ise dağıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...