Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2015 11:45

Tunceli’de çatışma arasında kalıp yaralanan kadın öldü

Tunceli kent merkezindeki polis merkezine bir grup PKK’lı tarafından düzenlenen saldırıda markete alışverişe giderken iki ateş arasında kalarak ağır yaralanan 26 yaşındaki Ayten Günhan, tedav gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Tunceli’de çatışma arasında kalıp yaralanan kadın öldü
tunceli, çatışma, yaralanan kadın,

unceli’de dün saat 11.20 sıralarında Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi’ne düzenlenen ve 30 yaşındaki polis memuru Murat Savaş Kale’nin şehit olduğu, saldıran 1 PKK’lının öldürüldüğü, birinin yaralı elegeçirildiği saldırıda iki ateş arasında kalan 26 yaşındaki Ayten Günhan ağır yaralandı. Bekar olan, özel bir şirkette çalışan ve polis merkezi yakınlarındaki bir markete alışverişe gittiği sırada iki ateş arasında kalarak ağır yaralanan Ayten Günhan, kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bu Sabah yaşamını yitiren Ayten Günhan’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çatışmada yaralı olarak ele geçirilen PKK’lı Baran Çetinkaya’nın tedavisine Tunceli Devlet Hastanesi’nde devam ediliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...