Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Haziran 2017 11:20

Tunceli'de çatışmada kaza! Yaralı askerler var

Tunceli'deki Ampanos Vadisi'nde sürdürülen oparasyon sırasında güvenlik güçlerince ateş altına alınan PKK'lı teröristlerin bulunduğu bölgedeki 2 asker hafif yaralandı.

Tunceli'de çatışmada kaza! Yaralı askerler var
Tunceli

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı'nca, Ahpanos Vadisi Merkez Seydihüseyin Tepe Bölgesi'nde, 'Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel-99' adı ile operasyonu düzenlendiği hatırlatıldı. Açıklamada, 19 Haziran 2017 tarihinde yapılan keşif- gözetleme faaliyetleri sırasında terör örgütü mensuplarının görüldüğü bölgenin ateş altına alındığı belirtilirken, "Ateş altına alınan bölgenin yakınlarında bulunan 2 kahraman askerimiz hayati tehlikesi olmayacak şekilde kazaen yaralanmıştır. Yaralı askerlerimiz gerekli tedavinin yapılması için Tunceli Devlet Hastanesine getirilmiş olup, sağlık durumları iyidir" denildi.

Askeri kaynaklar, arazide hareket halinde olan bir Jandarma Özel Harekat timinin bulunduğu alana sızma yapmak isteyen PKK'lıların uzakta bulunan başka bir tim tarafından fark edilmesi sonucu ateş açıldığı ve bu sırada iki askerin hafif yaralandığını belirti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...