Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Şubat 2016 12:39

Türk Başkonsolosluğuna terör saldırısı

Terör örgütü üyeleri Bordo Başkonsolosluğu balkonuna saldırdı. Teröristler Başkonsolosluk balkonundaki Türk bayrağının yanına terör örgütünü simgeleyen bez parçası astı.

Türk Başkonsolosluğuna terör saldırısı
Türk Başkonsolosluğu, türk bayrağı,

Terör örgütü PKK üyeleri Türkiye'nin Bordo Başkonsolosluğu balkonuna saldırdı.Türkiye'nin Bordo Başkonsolosluğu yetkililerinden edinilen bilgiye göre, başkonsolosluk önüne gelen yaklaşık 60 kişilik PKK'lı grup başkonsolosluk önünde slogan atarak eylem yaptı.Yetkililer, eylemin taşkınlığa dönüşmesi üzerine, bölgede bulunan polis kuvvetinin takviye edilmesini istedi.Bu sırada, başkonsolosluk binasının balkonuna tırmanan bir PKK'lı, buraya terör örgütünü simgeleyen renklerin bulunduğu bir bez ve terör örgütü elebaşının posterini astı.Grup bir müddet slogan atmaya devam ettikten sonra polis zoruyla dağıtıldı. Olay esnasında başkonsolosluk binasına zarar gelmediği öğrenildi.Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği yetkililerinden edinilen bilgiye göre de Fransa makamlarından olayın faillerinin bir an önce yakalanması istendi ve bu konuda ilgili bütün düzeylerde girişimde bulunuldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...