Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Temmuz 2016 09:54

Tutuklanan Generaller Düzce’ye nakledildi

Darbe girişimi nedeniyle tutuklanan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Emin Ayık ile Afyonkarahisar İkmâl ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Düzce Çilimli T Tipi Cezaevi'ne nakledildi.

Tutuklanan Generaller Düzce’ye nakledildi
darbeci generaller,düzce,

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz akşamının ardından gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan ve tutuklanan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Emin Ayık ile Afyonkarahisar İkmâl ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, yoğun güvenlik önlemleri altında karayoluyla Düzce'ye götürüldü.
Çilimli ilçesindeki T Tipi Cezaevi'ne konulan darbeci generallerin, tutukluluklarına burada devam edileceği öğrenildi.
Darbe girişimine ilişkin yürütülen çalışmalar neticesinde darbeci generaller Huduti, Ayık ve Angun beş gün önce Malatya'da, Gülmez ise Afyon'da tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...