Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Eylül 2016 11:09

Twitter'da darbeyi bildiren isim tutuklandı

Darbe gecesi ABD’den yayın yapan Samanyolu TV’ye çıkarak darbeyi destekleyen Polis Akademisi eski öğretim üyesi Özşengül tutuklandı. Özşengül'ün televizyonda. Cumhurbaşkanı'nın darbeye direneceğini zannetmiyorum dediği belirtiliyor.

Twitter'da darbeyi bildiren isim tutuklandı
tuğrul özşengül,

Darbe gecesi ABD'den yayın yapan Samanyolu TV'ye çıkarak darbe girişimini destekleyen açıklamalar yapan Polis Akademisi eski öğretim üyesi Tuğrul Özşengül tutuklandı. 
Emekli emniyet mensubu olan Özşengül FETÖ'nün internet sitelerini işleten ekip ile toplantılara katılmış Fuat Avni hesabının ilk kullanıcısı olduğu iddia edilen Said Sefa başkanlığında gerçekleştirilen bu toplantılara ilişkin fotoğraflar basına yansımıştı. 
Özşengül "Özgürlük Zamanı" isimli programda darbe faaliyetinin görüldüğü kadar zor olmadığını, sistemin sürdürülebilir bulunmadığını belirterek darbe girişimini destekleyen sözler söylemişti.
TWİTTER'DA DARBEYİ BİLDİRDİ
Özşengül'ün darbe girişimi öncesinde ise Twitter'da "çok ciddi bir askeri darbe kokusu var havada" şeklinde paylaşımda bulunduğu da belirlendi. Hakim Selami Yıldız'ın sorguladığı Özşengül, darbe kışkırtıcılığı yaptığı iddiasını reddetti. Şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...