Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2017 16:28

Üniversite öğrencisinin ölmesine sebep olan uyuşturucu tacirleri yakalandı

Antalya'da, kullandığı uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybeden üniversite öğrencisine o uyuşturucuları sattıkları tespit edilen iki kişi yakalandı.

Üniversite öğrencisinin ölmesine sebep olan uyuşturucu tacirleri yakalandı
antalya,uyuşturucu,uyuşturucu taciri

Biri kadın iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın en gözde caddelerinden Işıklar’da bir kişinin kız arkadaşıyla beraber uyuşturucu ticareti yaptığı istihbaratını alan narkotik ekipleri harekete geçti. Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Sefa B. (22), arkadaşıyla 2 gün önce Işıklar’da uyuşturucu ticareti yapan sevgililer Uğur K. ve Rabia K.'dan uyuşturucu almıştı. Sefa B. ve arkadaşı daha sonra Gençlik Mahallesi’nde bulunan evlerine gitti. Arkadaşıyla alkol ile birlikte uyuşturucu maddeyi kullanan Sefa B. birden fenalaştı. Sefa B.'nin fenalaştığını gören ev arkadaşı durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri Sefa B.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Sefa B., kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın polise bildirilmesinin ardından Sefa B.'nin ev arkadaşının verdiği ifade ve eşkal doğrultusunda hareket eden Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Işıklar Caddesi üzerinde operasyon başlattı. Polis ekipleri Işıklar Caddesi üzerinde araba içerisinde gençlere uyuşturucu sattığını belirlediği sevgililer Rabia K. ve Uğur K.'yı yakaladı. Ekiplerin çifte ait evde yaptığı aramada bir adet hassas terazi ile içime hazır paketler halinde 350 gram esrar ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğüne götürülen çift, ifadelerinin ve işlemlerinin ardından Antalya Adliyesine sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...