Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2015 08:59

Ünlü köşe yazarı Tulu Gümüştekin hayatını kaybetti

Sabah gazetesinin acı kaybı. Sabah ve Daily Sabah gazetelerinin yazarı Tulu Gümüştekin, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Ünlü köşe yazarı Tulu Gümüştekin hayatını kaybetti
tulu gümüştekin,köşe yazarı,

Yaklaşık bir haftadır annesi ve Turkcell'in Genel Müdürü olan eşi Kaan Terzioğlu ile birlikte İtalya'nın Sardunya Adası'nda tatilde olduğu öğrenilen Tulu Gümüştekin, dün akşam saatlerinde otelinde aniden rahatsızlandı. Gümüştekin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gümüştekin'in uzun süreden beri karaciğer rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü öğrenildi. 
 
TULU GÜMÜŞTEKİN KİMDİR?
 Dünya Ekonomik Forumu (World Economic Forum) tarafından "Geleceğin 100 Global Lideri" ödülüne layık görülen Tulu Gümüştekin, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde özellikle Avrupa Birliği ve dış politika konularında makalelere imza atmıştı. 1 Temmuz 1968 doğumlu Tulu Gümüştekin, 1991 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Brüksel'de Avrupa Birliği müktesebatı konusunda Avrupa Komisyonu'nda gerçekleştirdiği stajını takiben, şirket birleşmeleri ve gümrük ve rekabet konularında çeşitli uluslararası firmalarda görev yaptı. 1999 yılında kendi şirketi CPS'i (Corporate and Public Strategy Advisory Group) kuran Tulu Gümüştekin, merkezi Brüksel'de olmak kaydıyla, İstanbul ve Washington D.C.'de CPS'in ofislerini açtı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...