Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2015 14:54

Vali konağı yakınlarında atılan havai fişek paniğe neden oldu

Adıyaman’da, Vali Konağı yakınlarında gece geç saatlerde patlatılan havai fişekler ve duyulan silah sesleri paniğe neden oldu.

Vali konağı yakınlarında atılan havai fişek paniğe neden oldu
Vali konağı, adıyaman, patlama,

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde Adıyaman Valilik Konağı yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından havai fişek patlatıldı. Havai fişeklerinin patlatılması ve duyulan silah sesleri vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. İhbar üzerine olay yerine Terör Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli resmi ve sivil polislerden oluşan çok sayıda ekip geldi. Ekipler, olay yerini ablukaya alarak araştırma gerçekleştirirken, MOBESE merkezi ise olay yeri ve çevresinde bulunan kameralardan görüntüleri inceledi. Yapılan araştırmalar kapsamında polis ekipleri, kimliği belirsiz şahıs ya da şahısların kullandığı havai fişek kutusunu bularak, olay yeri inceleme polis ekiplerini çağırdı. Olay yeri inceleme polis ekipleri, havai fişek kutusu üzerinde parmak izi çalışması gerçekleştirdi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...