Tgrt Haber
24 Haziran 2017 16:04

Valilik açıkladı! 5 canlı bomba yakalandı

Hatay Valiliği, Suriye'den Türkiye'ye girmek isteyen 5 canlı bombanın yakalandığını açıkladı.

Valilik açıkladı! 5 canlı bomba yakalandı
Hatay,Canlı bomba

Suriye'den Türkiye'ye canlı bomba eylemi yapmak üzere gönderilen 5 terörist, Hatay MİT Daire Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince gerçekleştirilen müşterek operasyonla kent merkezine ulaşmadan yakalandı.

PATLAMAYA HAZIR HALDE ELE GEÇİRİLDİLER

Teröristlerden ikisinin vücutlarına sarılı ve patlamaya hazır haldeki intihar kemerleri herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadan ele geçirildi. Konuyla ilgili Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Teröristlerle ele geçirilen canlı bomba yeleklerinde yapılan ilk incelemede patlayıcıların 'parça tesirli el bomba fünyeli' olduğu anlaşılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Valilik açıkladı! 5 canlı bomba yakalandı

TERÖRİSTLERDEN 2'Sİ TÜRK

Açıklamada, 3'ü Suriyeli, 2'si Türk uyruklu 5 teröristin gözaltına alındığı, olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdürüldüğü vurgulandı.

Valilik açıkladı! 5 canlı bomba yakalandı

DEAŞ'LI OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan 5 canlı bombanın DEAŞ'lı olduğu saptandı. Altınözü-Antakya karayolunda durdurulan araçlarında yakalanan ve yere yatırılarak etkisiz hale getirilen teröristlerin, Ramazan Bayramı nedeniyle metropol kentlerde sansasyonel eylemler planladığı bildirildi. Öte yandan teröristlerin yakalanma anına yönelik görüntüler de ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...