Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2016 06:59

Van'da Belediye Başkan Yardımcısı tutuklandı

Van'da PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan Saray Belediye Başkan Yardımcısı Zilan Aldatmaz ve bir belediye çalışanı tutuklandı.

Van'da Belediye Başkan Yardımcısı tutuklandı
zilan aldatmaz

Van Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Özel Harekat ve İstihbarat Şubesi ekiplerince kent merkezi, Özalp, Gevaş ve Saray ilçelerindeki 17 adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 7'si daha adliyeye sevk edildi.

TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMAKTAN TUTUKLANDI
Savcılıktaki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Aldatmaz ve bir belediye çalışanı, "terör örgütü üyeliği"nden tutuklandı, 5 şüphelinin işlemleri ise sürüyor.

Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alınmış, E.E, H.E, Ş.A, "terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütüne yardım ve yataklık" suçlarından tutuklanmış, A.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...