Tgrt Haber
13 Ekim 2015 16:11

Yalova Üniversitesi'nde Ankara gerginliği

Yalova Üniversitesi'nde, Ankara'da yaşanan bombalı saldırıyı protesto etmek isteyen bir grup öğrenciyle karşıt görüşlü öğrenciler arasında gerginlik yaşandı. Polis, öğrencileri karşı karşıya getirmemek için geniş güvenlik tedbiri aldı.

Yalova Üniversitesi'nde Ankara gerginliği
yalova üniversitesi gerginlik

Yalova Üniversitesi'nde bir grup öğrenci, Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı protesto etmek istedi. Gerginlik ihtimaline karşı üniversite yönetimi durumu polise bildirdi. Açıklama yapmak için üniversite bahçesinde toplanan grup ile karşıt görüştü öğrenciler arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine üniversiteye gelip öğrencileri bir birinden uzaklaştıran Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler, iki grubun karşı karşıya gelmemesi için geniş güvenlik tedbiri aldı. Ankara'daki saldırıyı sloganlarla protesto eden grup pankartlar açtı. Kampustaki diğer öğrenciler polis nezaretinde dışarı çıkarılırken, protestocu öğrenciler ise polislere tepki gösterdi. Bir süre daha üniversite önünde bekleyen ve sloganlarını sürdüren öğrenciler, daha sonra yürüyerek üniversite önünden uzaklaştı.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...