Tgrt Haber
17 Nisan 2015 18:39

Yalova'da pompalı dehşeti, 1 yaralı

Yalova'da, pompalı tüfekle bir kişiyi yaraladığı iddia edilen zanlı, yanına kimseyi yaklaştırmamak için bir süre silahı kendi boğazına dayadıktan sonra polise teslim oldu.

Yalova'da pompalı dehşeti, 1 yaralı
yalova, pompalı,

Yalova'da meydana gelen silahlı kavgada, Oğuz Ö. (27), tartıştığı Erkan E.'yi (34) pompalı tüfekle yaraladı. Erkan E. hastaneye kaldırılırken, havaya ateş edip silahı boğazına dayayan Oğuz Ö. ise zor anlar yaşattığı polis tarafından ikna edildi. Fatih Caddesi üzerinde bugün meydana gelen olayda, herhangi bir işte çalışmayan Oğuz Ö.ile Erkan E. arasında henüz öğrenilemeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Oğuz Ö., pompalı tüfek ile ateş ettiği Erkan E.'yi yaraladı. Canını kaçarak kurtaran Erkan E., haber verilmesi sonucu gelen ambulans ile Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada çevreye rasgele ateş eden Oğuz Ö. bazı otomobil ile işyerlerinin camlarının kırılmasına neden oldu. Olay yerine gelen polislere teslim olmayıp, pompalı tüfeği boğazına dayadı. Polisin yaklaşık 30 dakika süren konuşması soncu ikna olan Oğuz Ö. silahı yere atarak teslim oldu. Yaralanan Erkan E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.
Yalova'da pompalı dehşeti, 1 yaralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...